Jako że jest to mój pierwszy poważniejszy (czyt. taki, w którym mam zamiar zrobić więcej niż 2 poziomy) sim, chciałem pokazać co do tej pory udało mi się sklecić, tudzież zapytać czy idę w dobrym kierunku . Utwór prosto z The World Ends With You, parę skocznych, w miarę spokojnych rytmów dla przyjaciół.
Poziomy na chwilę obecną przedstawiają się następująco:
Beginner: 2
Light: 4
Standard: 6
Heavy: 8
Zmieniono: Light / niepotrzebne strzałki w menzurkach 3-5 Dodałem poziomy Heavy i Beginner - bardzo prosiłbym o opinie... Linki zaktualizowane
Ostatnio edytowano 3 lut 2010, o 03:39 przez zonck, łącznie edytowano 3 razy
Poważny czuowiek
Temat: Re: Ayuko Tanaka & Mai Matsuda - O-Parts
, Napisane: 24 sty 2010, o 09:51
Simy fajne, powiedzmy, że od strony użytkownika nie ma się do czego przyczepić, poza tym, że, na poziomie light, czerwone strzałki w menzurkach 1-5 ; 34,5-35,5 ; 36,5-37,5 chyba nie pasują (albo po prostu nie słyszę do czego są). Szczególnie 1-5, które wydają się być ułożone pod ten "pling" (:P) są odrobinkę opóźnione.
zonck
, Napisane: 24 sty 2010, o 22:11
Poprawiłem co trzeba... download nie działał, to też przy okazji
zonck
, Napisane: 3 lut 2010, o 03:40
Dodałem m.in. poziom Heavy na ośmiu stópkach, bardzo proszę o opinie..
Tidus
, Napisane: 9 lut 2010, o 18:03
Według mnie w heavy występuje masa błędów (pełno niepotrzebnych jumpów, układy nie do rytmu).
W standardzie jest o wiele lepiej, ogólnie o krokach na tym poziomie:
- 11.13sek. - dodaj tam strzałkę (uważaj na DS) - w 12menzurce lepszy byłby stream 1/8 składający się z 5 strzałek (ostatnia strzałka zakończona pojedynczym holdem) - 39.97sek. - dodaj strzałkę - 49.89sek. - usuń te miny i wstaw tam jumpa, powinno pasowac - od 24 menzurki podstaw kroki pod wokal - od połowy 26 menzurki - motyw Hold + miny w środku, bardzo mi się podobały, idealnie pasują do muzyki, gratz - od połowy 32 menzurki podstaw kroki pod wokal - 87.05sek. - usuń strzałkę - 94.43sek. - j/w - a i zmień poziom stópek na 7 ;p